суботу, 24 березня 2018 р.

"МІЙ ПЕРШИЙ ВІРШ"

 ПОЕТИЧНИЙ ДЕБЮТ
 Юні поети, учні 5-9 класів Жидачева зустрілись в районній бібліотеці для дітей, щоб познайомитись, розповісти історію написання своїх перших віршів. Зустрілись із  майстрами поетичного слова Наталею Тріщ та Валентиною Матвіїв.
Свої перші вірші читали: Владислав Качараба, Вадим Струк, Анастасія Білуха, Яна Федьків, Соломія Бондаренко, Анна Панічик, Соломія Кулик, Юля Мацук, Моніка Зборовська (польською мовою) , Ангеліна Гаврильчук, Катя Глип.
Про роль поезії в духовному збагаченні людини юним поетам розповіла  провідний бібліотекар Світлана Пеняжок. У житті все починається з чогось: річечка із струмочка, дерево із коріння. Поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну і водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба.
Наталя Тріщ поділилась історією написання її перших віршів, презентувала нові дитячі книжечки "Метелики",ділились своїм поетичними рядками, ділилась враженнями від зустрічей із дитячими письменниками та поетами. Учасники свята мали можливість продекламувати свої перші творіння. І нехай, це перші спроби, проте – написані від душі. Всім було весело, цікаво, а найголовніше, що ніхто не залишився байдужим.



 








1 коментар: