вівторок, 28 травня 2013 р.

КАНІКУЛИ-НУДЬГУВАТИ НІКОЛИ!



  Розпочались літні канікули в  бібліотеках Жидачівської РЦБС. Діти міста Жидачева побували на екскурсії в Центральній дитячій бібліотеці. 
Вже в перший тиждень канікул відвідали  бібліотеку учні 1-го та 2-го класу гімназії ім. О. Партицького. Подорожуали маленькі читачі разом із бібліотекарями ЦДБ по книжкових полицях, виставках "Велика читацька пригода в казковій нетрі","Кольорове королівство", "Літо з книгою"та ін.
  Ознайомилися із правилами користування бібліотекою,технікою читання книг, бережливого користування, активно відгадували загадки-догадки. Діти-читачі 5-го класу Жидачівського  НВК відверто ділились із працівниками бібліотеки про свої плани відпочинку на літніх канікулах. Активно відповідали на запитання вікторини із  української та зарубіжної літератури.Діалог бібліотекарів, вчителя та дітей про права та  їх обов"язкивідбувся у жвавуму обговоренні. Активні читачі 6-го класу НВК прослухали також права дитини та  переглянули книжкову виставку "Свої права ти добре знай,їх шануй і захищай", цікваво спілкувались про правила етикету. Музична пауза супроводжувалася грою на піаніно самих дітей класу. 







Для читачів-дітей  середнього та старшого шкільного віку організована розгорнута книжкова виставка на літо "ЧИТАЙ! ПРАГНИ! ПЕРЕМАГАЙ!", яка в перший день зацікавила дітей новинкою, красою та оригінальністю виставлених книг. Всі, хто подорожув бібліотекою у цей день, щиро пообіцяли вчителю та бібліотекарям приходити дуже часто, адже в книжки немає канікул. 

   Читачі 1-го  та 3-го класів Жидачівського НВК.    
                                                               
               Читачі 2-го класу   ЗОШ №2 






                 
                                       Черга у  бібліотеці

     Пісня   "КАНІКУЛИ"у виконанні дітей. 
  


Немає коментарів:

Дописати коментар