суботу, 27 червня 2015 р.

"ДОБРОГО РАНКУ"- презентація книжечки для дітей

Світлана Іванівна Корпусенко  (псевдонім Лана Світ) творчістю займається з дитинства. Це поезія,казочки та художня вишивка. В 2011 році була видана перша збірка віршів та казок для дітей. Нова збірка "Доброго ранку" зацікавила і дорослих і малечу.  Читачі-учні  3-го класу Жидачівської ЗОШ №2 поставили виставу за казкою "КУРОЧКА РЯБА" із книжки "Доброго ранку". Ось як це було:





























                               

четвер, 4 червня 2015 р.

ЛІТО В БІБЛІОТЕЦІ!

                                                   Трішки сіли відпочити

 Наймолодші читачі,учні 1-го класу гімназії ім.О.Партицького в перший день літа завітали до бібліотеки за книгами, іграшками, цікавими заняттями та відпочинком.
























Софійка і Ведмідь


вівторок, 2 червня 2015 р.

ДІТЯМ ЗЕМЛІ-СВІТЛОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ!

 Свято дитинства в  центральній районній бібліотеці для дітей зацікавило і дорослих і першокласників.До Міжнародного Дня захисту дітей, із захопленням малювали перед приміщенням бібліотеки сонечко,мирне небо,веселку, та різнобарвні квіти літа.
   Ознайомились присутні із Декларацією прав дитини, Конвенцією про права дитини, законами  України"Про охорону дитинства",та розділом про права дитини із Конституції України.
 У поетичних рядках маленьких українців звучали правила, права та обов"язки дітей.Побували в країні диваків,де життя без правил,законів.
 Найголовніше бажання дітей -це мир в Україні, в усьому світі, любов до України, рідного дому .
  Тріо  родини Яворських-своїми  дзвінкими голосами підтвердили слова учасників свята, що діти України гордяться,люблять і є справжніми синами і дочками та  майбутнім України.
    Учасники свята взяли активну участь у флеш-мобі "Права дітей".





21 травня                                                                                             
    Всеукраїнська акція вишиванки