вівторок, 31 грудня 2013 р.

НОВОРІЧНІ СВЯТА ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

 Центральна районна бібліотека для дітей вітає всіх читачів нашої бібліотеки!Зичимо Вам,щоб життя було багатим на здоров*я , і на силу,і на долю хорошу, щасливу. На яскраві довгі роки- без турбот , і без мороки.На розумне,добре,вічне,на строкате і різнобічне.Словом,на усе прекрасне,на постійне й своєчасне.Зичимо успіхів в навчанні  і веселощів щоденних. 

суботу, 28 грудня 2013 р.

З НОВИМ РОКОМ! ІЗ РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ!

Новорічні  дійства, привітання від Діда Мороза,Снігурочки, Змії,Коня та інших святкових персонажів звучали в залі районної бібліотеки для дітей, організованих  Жидачівським РНД.
.

середу, 18 грудня 2013 р.

РОЗКАЖУ МИКОЛАЮ, ПРО ЩО Я ЧИТАЮ

    Кожного року 19 грудня до нас приходить Свято Миколая, якого з нетерпінням чекає дітвора. Він не тільки ощедрює гостинцями, але й навчає, як бути добрими, чемними і розумними. Бібліотекарі
  Читачі Жидачівської районної бібліотеки для дітей заздалегідь готувалися до цього чудового свята. Читали книги,представлені на книжкових виставках: "Забілів снігами гай, іде Святий Миколай", "Зима багата святами", "Біле свято зими".
 

    
Вже стало традицією у дитячій бібліотеці  Жидачева, напередодні дня Святого Миколая  проводити театралізовані дійства.  



  Цього року були запрошені найактивніші користувачі бібліотеки різних вікових груп, які не тільки багато читають у бібліотеці,але й приймають участь у різних заходах, конкурсах малюнків,віршів,виробів своїми руками,дарують книги та іграшки для дошкільнят.
 Такими запрошеними були: Семущак Ілона, Федючка Віта, Левицька Оксана, Янкович Марта, Хомин Анастасія,Гентош Ігор-читачі 7-х класів;  Тимофтевич Ліда, Ліпницька Віта, Крижанівська Мар"яна, Веприк Ян, Карабін Юра,Зварич Василь-6-й клас; Данилець Андріана,Романів Назар,Шкадар Володимир,Ковалиши Тарас-5-ті класи; наймолодші - Баліцка Юліана,Янкевич Юля,Козак Юля,Зборовська Моніка,Медюх Тетяна,Голотяк Дмитро; дошкільники- Ксенія, Марічка, Микола, Артур.
  Діти зустріли Миколая своїми привітаннями,щирими віршами та колядками, молитвами, розповідями про книги,відгадували загадки. 









































      Діти щиро подякували Миколаю за солодкі подарунки. 
  Працівники Жидачівської районної бібліотеки для дітей щиро вдячні Благодійному фонду Олега Канівця «Добре серце» за організацію 30-ти  подарунків  для найактивніших читачів бібліотеки до свята Миколая.