четвер, 30 червня 2016 р.

ФАНТАЗІЇ ЛІТА

 "А-Н-Г-Л-І-Й-Ч-А-Т-К-О".  На засідання клубу англійської мови сьогодні вивчали  ПРОФЕСІЇ.  Ігри, розваги, спілкування та фантазії дітей не залишили байдужим жодного учасника.












































































пʼятницю, 24 червня 2016 р.

"А-Н-Г-Л-І-Й-Ч-А-Т-К-А"

 Безкоштовний клуб вивчення англійської мови.                                                            Заняття  в розмовному клубі з вивчення англійської мови  для учнів 1-2 класів у Жидачівській районній бібліотеці для дітей проходять двічі на тиждень (вівторок, четвер - 11.00).  Діти мають змогу  поглиблювати знання англійської мови,виконуючи різноманітні завдання. Граматичні, лексичні ігри, малювання та веселі розваги.  






















четвер, 23 червня 2016 р.

МАЙСТЕР ДИТЯЧОЇ ПОЕЗІЇ - МАРІЯ ЛЮДКЕВИЧ

ЗУСТРІЧ З ПОЕТЕСОЮ. ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ КНИГ
   Маленькі читачі нашої бібліотеки добре знайомі з  повчальними історіями  про  Левеня та його товариство, що мандрувало  містом Лева,  про справжнього домовика, який живе в кожній оселі, Квіткову пані,Кольорові парасольки. Всю свою любов до дітей виражає в  поетичних рядках.  для дітей та про дітей. У творчому  доробку  Марії Людкевич вірші, казки, оповідання для дітей та про дітей.

  Сьогодні презентувала свої нові книги: Лірика,Спитати у янгола,Петрова гора,Пізнаймо місто рідне,Мирославині таємниці,Столітній трамвай,Іграшкова абетка,Сім днів принцеси, та ін.




























середу, 1 червня 2016 р.

В КРАЇНІ ДИТИНСТВА.

   БІБЛІОРОЗВАГИ.
  1 Червня Міжнародний день захисту дітей.

В  Міжнародний  День захисту прав дітей в Жидачівській районній  бібліотеці для дітей  проходили святкові бібліорозваги «Веселковий світ дитинства».В програмі свята  звучали пісні,вірші, ігри, вікторини до свят першого місяця літа –червня:  Міжнародного  дня дитинства, Всесвітнього  дня батьків, Міжнародного  дня друзів, Дня Конституції України (Права та обов’язки дітей). Звучали  пісні «Діти України», «Співаночки»  у виконанні зразкового  хорового колективу «Струмок» - керівник Оксана Дахній

 У малюнку  на тему «Хочемо миру» взяли  активну участь діти дошкільної установи «Барвінок» та читачі дитячої бібліотеки.Діти взяли участь у дитячому  флешмобі  «Права  та обов’язки дітей»




 Із самого ранку діти мандрували на Островами: ЛІТО ;ДИТИНСТВО; ПРАВ  ТА ОБОВЯЗКІВ ДІТЕЙ БАТЬКІВ; ДРУЖБИ.