пʼятницю, 27 червня 2014 р.

пʼятницю, 6 червня 2014 р.

ЧИТАЧАМ ЧАС ПРОСИНАТИСЯ

На дворі літо,та  в бібліотеці книги знайдуться для кожного.Про все і для всіх, про найцікавіше, найкраще та корисне знайдеться у бібліотеці. Герої книг чекають саме ВАС!

середу, 4 червня 2014 р.

БІБЛІОТЕЧНА ЛІТНЯ ГОДИНКА

Для учнів,що закінчили перший клас Жидачівської ЗОШ №2,цікава бібліотечна годинка пройшла дуже швидко. За годину діти встигли послухати розповіді про книжку,відповісти на запитання вікторини,малювати,співати,придумати імена іграшкам,вибрати книжки,які хочуть прочитати.

Читання на літо.Читачі  4-го класу ЗОШ №2

























вівторок, 3 червня 2014 р.

А ЯКА БІБЛІОТЕКА В ЖИДАЧЕВІ?.

Учні молодших класів Любшанської ЗОШ разом з вчителями завітали до Жидачівської районної бібліотеки для дітей, щоб провести свій літній день з книгами,які читають їхні однолітки Жидачева.Із цікавістю слухали розповідь бібліотекарів про  книжки сучасної української та світової літератури, про казки народні та авторські. Активно брали участь у вікторині "З якої казки?".Розглядали книги,які знають все:Дитячі енциклопедії,словники та довідники. Зацікавив перегляд книг бібліотекаря Світлани Пеняжок із книжкової виставки "Свої права ти добре знай,їх люби і захищай",про  життя дітей із різних країн. 






ПЕРШОКЛАСНИКИ В БІБЛІОТЕЦІ

Знайомство із дитячими книгами,журналами наймолодших читачів в бібліотеці розпочалось в перші дні літа.В залах районної бібліотеки для дітей першокласники та вчителька Валентина Євгенівна( гімназії ім.О.Партицького) із цікавістю слухали розповідь про бібліотеку,ознайомились із книгамиякі знають все,та іграшковими героями казок.