середу, 29 травня 2013 р.

ЧИТАЧАМ ЧАС ПРОСИНАТИСЯ




 Центральна районна бібліотека для дітей вітає Всіх читачів із МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ


























Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдикуванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на читання.Тож, на літо бібліотека- це територія неформального спілкування, розширення і поглиблення знань.Відпочинок із книгами, цікаві зустрічі та діалоги із друзями,вікторини та  конкурси-все це та ще багато цікавого - у бібліотеках.  

Літературно-розважальна програма "галявина» - «Веселимося, граємо, літечко вітаємо» запропонована бібліотекарям бібліотек-філій  для роботи з дітьми . Протягом літа діти разом із бібліотекарями  ЦБС будуть подорожувати такими стежками; «Дружба починається з посмішки», «День сміху», «День здоров'я і спорту», «Без води нема життя», «Країна барвистих квітів»«Брати наші менші», «Хліб — усьому голова», «Бібліотечний розумник», «Подорож Країною Добра», майстер-клас «Щоб книга довше жила» та інші цікавинки,розваги, вікторини,загадки,конкурси.



    Цікаві канікули з книгою пропонує провести бібліотекар філій с.Млиниська.










 Не  забути взяти на відпочинок все.



            ПСИХОЛОГ У БІБЛІОТЕЦІ.  


   «Спілкування без кордонів» - таким було перше знайомство дітей із представном благодійного фонду «Запорука» психологом Мар’яної Нич ,присвяченого Міжнародному Дню дитячої книги.Такі зустрічі  проходять щомісяця на базі Жидачівської  бібліотеки для дітей. Нещодавно 18 дітей мали змогу весело та цікаво провести свій час,спілкуючись на тему сім*ї, родини, друзів та дружбу, поспілкуватися між собою, розповісти про свої мрії, бажання та отримати поради психолога, як досягти здійснення  цих мрій.